Recordaantal deelnemers voor City Swim Zwolle

| 22-08-2019

De City Swim Zwolle kent voor de editie van zaterdag 31 augustus een recordaantal deelnemers. In totaal gaan er ruim driehonderd zwemmers van start en dat zijn er aanzienlijk meer dan bij vorige edities.

In totaal komen er 43 wedstrijdzwemmers in actie, zijn er 36 deelnemers aan de estafette, zwemmen tien personen de jeugdafstand en er zijn 220 recreatieve deelnemers. Door het grote aantal deelnemers heeft de organisatie besloten om het programma iets aan te passen. De recreanten starten immers in twee series, en tussen die twee startschoten zit tien minuten. Deelnemers die niet in het bezit zijn van een wetsuit, kunnen er eentje huren via Rien Mulder Sport, partner van de City Swim Zwolle.

City Swim zoekt vrijwilligers
De City Swim is nog altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor zowel vrijdag als zaterdag wordt er onder andere gezocht naar mensen die kunnen opbouwen en afbreken en de wisselpunten en finish bevoorraden. Ook worden er parcourswachters gezocht, net als EHBO'ers. “Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan een mooi, sportief evenement? Meld je dan aan als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar vrijwilligers@cityswimzwolle.nl. Stuur ook je volledige naam, telefoonnummer en voorkeur van vrijwilligerstaak mee”, zo luidt de oproep van de organisatie.

Deel deze pagina: