Inschrijving City Swim start op 25 april

| 19-04-2018

De inschrijving voor de vijfde editie van de City Swim Zwolle start op woensdag 25 april. De lustrumeditie van het spectaculaire zwemevenement in de Zwolse grachten staat gepland voor zaterdag 25 augustus en deelname is mogelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Jeugd tot 12 jaar zwemt echter wel samen met vader of moeder.

Deelnemers boven de 16 jaar kunnen zich individueel inschrijven, maar ook samen met twee andere zwemmers als team. Daarnaast is er ook weer een speciale wedstrijd voor de jeugd. Zwemmers van 10 tot en met 12 jaar zwemmen 500 meter en doen dat samen met vader of moeder, terwijl kinderen van 13 tot 16 jaar ook individueel die afstand mogen afleggen. “Elke deelnemer wordt gevraagd mee te helpen een mooi bedrag aan sponsoring binnen te halen voor Tegenkracht. Tegenkracht helpt (ex-)kankerpatiënten aan een sportplan op maat, om fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door te komen en sterker te staan in de tijden van herstel. Iedere deelnemer heeft de mogelijkheid om een eigen actiepagina aan te maken”, meldt de organisatie.

Wijzigingen bestuur
Het bestuur van de City Swim Zwolle heeft enkele veranderingen ondergaan. Iwan Brink is de nieuwe voorzitter, terwijl Martin Dunnink zijn plek als penningmeester overneemt. Rolien Duiven is net als voorgaande editie secretaris en Matijs Jansen, Peter van Grootheest en Yvette van de Worp zijn de algemene bestuursleden. Er wordt nog gezocht naar ondersteuning, vooral op de dag zelf. Belangstellenden kunnen kijken op de speciale pagina voor vrijwilligers. Daarnaast is de City Swim op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Hiawatha Actief heeft na drie jaar afscheid genomen, waardoor er ruimte is voor een nieuwe sponsor. Geïnteresseerde partijen kunnen zich melden via info@cityswimzwolle.nl.

Deel deze pagina: