‘Ga zaterdag 29 augustus toch zwemmen’

| 3 Maanden geleden.

Helaas is er dit jaar geen City Swim Zwolle. Al vroeg hebben we - noodgedwongen - de beslissing moeten nemen om een streep door het evenement te zetten. Met pijn in ons hart, maar het is niet anders. Volgend jaar weer nieuwe kansen!

Toch voelt het niet ‘ok’ om dit zomaar voorbij te laten gaan. We dagen jullie daarom uit om op zaterdag 29 augustus toch te gaan zwemmen. Kies zelf een mooie plek om te zwemmen in open water of ergens in het zwembad en zwem 2,7 kilometer. Maak een mooie foto en zet deze online op bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Strava. Uiteraard mag je wat smokkelen in de datum en afstand. We kiezen van alle geposte foto’s en prestaties de ludiekste en/of mooiste uit. De winnaar daarvan ontvangt van ons een mooi presentje. We hopen op veel mooie en ludieke acties en wensen jullie alvast heel veel succes!

PS: Ga alsjeblieft niet zwemmen in de Zwolse gracht, want het is geen officieel zwemwater en zwemmen mag daar niet. Je mag er alleen zwemmen tijdens de City Swim Zwolle. Dan is er een vergunning voor en ligt de vaart stil.

Sportieve groet,

Team City Swim Zwolle

Deel deze pagina: